Op maandag 12 december van 14.00 uur tot en met 15.00 uur komen alle horecaondernemers van Lelystad samen in het stadhuis van Lelystad om het nieuwe horecaconvenant te ondertekenen.

Wij hopen met deze bijeenkomst samen een succesvolle en effectieve samenwerking ten aanzien van ‘Veilig Uitgaan’ voort te zetten.

Naar aanleiding van de gesprekken die de afgelopen tijd zijn gevoerd met alle partijen, is het nieuwe horecaconvenant vormgegeven. In dit convenant gaat het om het gezamenlijk nastreven van “veilig uitgaan” waarbij samenwerking en het nemen van eenieders eigen verantwoordelijkheid centraal staan.

Wij hopen te kunnen rekenen op jouw enthousiasme en aandeel om gezamenlijk te zorgen voor een gezellig, gastvrij en bovenal veilig uitgaansleven, waarbij de aantasting van het woon- en leefklimaat tot een minimum wordt beperkt. Alle partners van het horecaconvenant worden uitgenodigd voor deze bijeenkomst en de ondertekening hiervan. Burgemeester Mieke Baltus zal het voorwoord doen en tijd nemen om informeel met de ondernemers te spreken. Ondernemers krijgen ook de kans om met om eens met de BOA, een agent of een handhavingsjurist te spreken.

Wij ontvangen graag een bevestiging of je hierbij aanwezig bent. Je kunt je aanwezigheid doorgeven aan k.winkel@lelystad.nl.

Bijlage convenant veilig uitgaan

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens