Opvolging in het familiebedrijf is een complex proces dat meerdere jaren in beslag neemt. Om je goed voor te bereiden organiseert de provincie Overijssel op 14 juni aanstaande een bijeenkomst over opvolging binnen het familiebedrijf.

Provincie Overijssel heeft het bestuur van KHN regio Overijssel gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Bijeenkomst over opvolging binnen het familiebedrijf

Opvolging in het familiebedrijf is een complex proces dat meerdere jaren in beslag neemt. Om u goed voor te bereiden organiseert de provincie Overijssel op 14 juni aanstaande in samenwerking met Ondernemend Twente, MKB Deventer, Kennispoort Regio Zwolle en het lectoraat Familiebedrijven van hogeschool Windesheim een bijeenkomst over opvolging binnen het familiebedrijf. Naast een aantal experts op dit gebied zal ook een ondernemer zijn ervaringen delen.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die reeds met opvolging bezig zijn of die zich hierop oriënteren.

Meer informatie

De uitnodiging en meer informatie over de bijeenkomst treft u in de bijlage aan.

Vragen

Hebt u nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Gerrit Arendshorst -beleidsmedewerker Economie - van provincie Overijssel via telefoon 06 50 16 44 15.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens