Na een lange periode waarin elkaar live ontmoeten niet echt tot de mogelijkheden behoorde, nodigt Viola Mulder -regiomanager KHN Tynaarlo- jou van harte uit voor een bijpraatmoment op 9 november aanstaande. Meld je hiervoor snel aan!

Wanneer? Dinsdag 9 november 2021
Tijd? 14.30 - 16.00 uur
Waar? Herberg van Hilbrantsz, Hoofdweg 90, 9761 EK, EELDE

Voor deze vergadering is er niet een vooraf vastgestelde agenda, de onderwerpen worden aan het begin van de bijeenkomst geïnventariseerd. Viola gaat graag met jou in gesprek over de communicatie en de samenwerking met de gemeente en de manier waarop wij ons eventueel beter zouden kunnen organiseren. Voor de zekerheid: de gemeente is niet uitgenodigd voor deze bijeenkomst, deze is alleen voor leden van KHN Tynaarlo.

Virgiel en Gerlies zijn zo sympathiek om voor deze bijeenkomst de locatie aan te bieden. De consumpties worden betaald door KHN Drenthe.

WhatsApp

Met een aantal leden hebben we inmiddels een groepsapp. Wil je daar ook in? Mail of app je telefoonnummer naar Viola Mulder (v.mulder@khn.nl - 06 51 15 48 07).

Aanmelden

Opgeven voor deze bijeenkomst kan via drenthe@khn.nl of via de groepsapp.

Graag tot ziens op 9 november!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens