Het bestuur van KHN Loon op Zand nodigt jou van harte uit voor een extra ingelaste algemene ledenvergadering (ALV) die in het teken staat voor het vaststellen van de gewijzigde afdelingsstatuten.

Wanneer? Dinsdag 17 mei 2022
Tijd? 10.30 uur (einde 10.45 uur)
Waar? Online via Microsoft Teams. Maak gebruik van deze link om aan de vergadering deel te nemen.

Waarom dit extra overleg?

Als bestuur besteden wij onze tijd het liefst aan het positief behartigen van de collectieve belangen van onze afdelings-leden en zelf ondernemen. Vanuit de overheid zijn er wetten en regels die de nodige administratieve verplichtingen van ons vragen. Als zelfstandige KHN afdeling moeten we dan ook een aantal zaken opnieuw formeel vastleggen. K.v.K., U.B.O.-register, WBTR (wet bestuur en toezicht rechtspersonen) en aansluitend het vastleggen van de statuten in een notariële akte.

Alle afdelingen van KHN zijn zelfstandige rechtspersonen en behoren (wettelijk) te beschikken over eigen afdelingsstatuten. Binnen de vereniging KHN is afgesproken dat deze niet strijdig mogen zijn met de landelijke statuten van de vereniging. Als de landelijke statuten worden gewijzigd -wat onlangs is gebeurd- moeten ook de afdelingsstatuten worden geactualiseerd. We hebben hiervoor een concept afdelingsstatuten opgesteld.

Ben jij erbij?

Jouw aanmelding zien wij graag -uiterlijk vrijdag 13 mei aanstaande- tegemoet via loonopzand@khn.nl. Mocht je verhinderd zijn om aan te sluiten, ook dan horen wij graag van jou. Je kunt op voorhand aangeven of je akkoord bent met de statutenwijziging?

Breng je stem per e-mail uit: [naam] stemt in met het vaststellen van de afdelingsstatuten zoals ingebracht tijdens de ALV KHN Loon op Zand. Jouw stem wordt meenemen in de vergadering.

Indien er geen 2/3 meerderheid een ja-stem heeft uitgebracht is er naast deze ALV mogelijk nog een tweede termijn om te stemmen (optie dinsdag 31 mei 10.30 uur). Wij zullen jullie dan opnieuw bijeen roepen voor een online vergadermoment. Mocht ook dan geen meerderheid behaald worden neemt het bestuur het besluit, zonder dat het Quorum behaald wordt, dat de statuten van de afdeling van KHN Loon op Zand voor akkoord zijn aangenomen.

Afdelingsstatuten

Deze extra ingelaste ALV heeft één onderwerp ‘goedkeuring van de gewijzigde afdelingsstatuten’. Op Mijn KHN vind je de afdelingsstatuten. De informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je moet inloggen op Mijn KHN.

Mag ons bestuur op jou rekenen, we zien je aanmelding of stem-reactie graag tegemoet!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens