VVV zeeland heeft een boodschap gemaakt die jullie kunnen gebruiken en delen met de buitenlandse gasten en bezoekers naar aanleiding van de berichtgeving vorige week over 'code rood' en de verwarring die hierdoor is ontstaan bij Duitse gasten.

Duitse tekst:
Am 16.9. hat das Robert Koch Institut die niederländischen Provinzen Nord- und Südholland als Risikogebiete eingestuft. Die Provinz Zeeland zählt nicht dazu. Wir begrüßen euch deshalb gerne weiterhin in unserer schönen Provinz – selbstverständlich unter Einhaltung der aktuellen Coronaregeln. ➡️ https://vvvzld.nl/coronaregeln

Visual
Er is een visual gemaakt die gebruikt kan worden in de communicatie: een kaart waarop te zien is dat Zeeland geen risicogebied is. Deze is hier te downloaden: https://www.zakelijk.vvvzeeland.nl/l/nl/library/download/1550825.

Stappenplan
Voor ondernemers is er een stappenplan gemaakt waarin we uitleggen hoe ze een Facebook bericht kunnen delen met (enkel) hun Duitse volgers. Dit is hier te bekijken: https://www.zakelijk.vvvzeeland.nl/l/nl/library/download/1550835

Hierbij ter informatie ook een aanvullende update van alle acties van VVV Zeeland om de sector te helpen naar aanleiding van de berichtgeving:

  • Er is een bericht gedeeld met onze Duitse volgers op Facebook. Er is advertentiebudget ingezet om te zorgen voor een zo groot mogelijk bereik onder de Duitse doelgroep (binnen en buiten onze fanbase).
  • Landkaart met risicogebieden (zie eerder)
  • Persbericht is verzonden naar Duitse media
  • We beantwoorden vragen van Duitse gasten die binnenkomen via onze social media kanalen. En we verzorgen voorlichting per telefoon voor iedereen die belt naar onze VVV informatiepunten. We leggen duidelijk uit hoe het precies zit.
  • De partners van VVV Zeeland hebben zojuist een nieuwsbrief ontvangen met daarin dezelfde boodschap als bovenstaande.

De veelgestelde vragen op de website zijn aangepast.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens