Als gemeente Raalte zijn wij momenteel druk bezig met het organiseren van een gezellige online muziekavond met een spectaculaire bingo op oudejaarsavond voor alle inwoners van de gemeente Raalte!

Met de verrassende prijzen steunen wij diverse lokale ondernemers. Naast deze ondernemers, willen wij ook graag de horeca de mogelijkheid bieden aan te haken bij deze avond.

Wellicht is het een idee om speciaal hiervoor een leuk borrelpakket samen te stellen en aan te bieden. Hoewel wij ons niet bemoeien met de pakketten (inhoud, logistiek, prijs, etc.) , willen wij jullie wel de mogelijkheid bieden om van onze campagne rondom deze avond gebruik te maken. Zo kunnen wij op onze website en op onze andere uitingen vermelden dat borrelpakketten bij u te bestellen zijn. Wij zullen alle horecaondernemers uit de gemeente Raalte wijzen op deze mogelijkheid.

Graag horen wij of u borrelpakketten wilt aanbieden die aan deze avond gekoppeld zijn en of wij u daarbij mogen vermelden in onze uitingen? Ook is het mogelijk om promotiemateriaal te ontvangen. Uiteraard is een link naar uw website welkom zodat we die ook kunnen plaatsen. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u mailen naar: jody.kruiper@raalte.nl.

Mocht u verder vragen hebben over deze actie dan kunt u altijd contact opnemen met of Jody Kruiper ( 06 -251 88 246) of Pieter Nijland (06- 102 333 48)

Met vriendelijke groet,
Namens de Gemeente Raalte

Pieter Nijland en Jody Kruiper

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens