Graag nodigt de gemeente Katwijk je uit voor de brainstorm over een gezondere toekomst voor Katwijk. Onderstaand tref je de uitnodiging aan die wij ontvingen.

De brainstorm vindt plaats op dinsdagochtend 17 januari 2023 van 10.00-12.00 uur, in de Burgerzaal van het gemeentehuis te Katwijk. Uiteraard staat er koffie en thee voor je klaar, met iets lekkers erbij. We gaan met elkaar in gesprek over een gezonde(re) toekomst voor Katwijk.

We vinden het belangrijk dat Katwijkers de mogelijkheid hebben om voor gezonde voeding te kunnen kiezen, maar dan moeten die gezonde keuzes natuurlijk wel beschikbaar zijn. Daarom willen we met elkaar in gesprek en maken we graag gebruik van jouw kennis en ervaring hoe we dit in onze gemeente kunnen bereiken. Doel is om aan het einde van de brainstorm een lijst met actiepunten, wensen en verlangens op tafel te hebben. Aan de hand daarvan maken wij een plan om met kleine veranderingen de gezondheid (of de gezonde keuze de aantrekkelijke keuze te laten zijn) van Katwijkers te stimuleren.

Wat bieden we je?

  • Je kunt in de brainstorm aangeven hoe je bij kunt dragen aan het bereiken van dit doel en wat je nodig hebt om dit doel te realiseren.
  • Ontmoeten van andere Katwijkse ondernemers en met elkaar in gesprek gaan
  • Bijdrage leveren aan een gezonder Katwijk, ook voor de toekomst (immers jongeren zijn de gasten van de toekomst!).

Wat verwachten we van je?

  • Een positieve bijdrage
  • Bijdrage aan een gezondere gast/bezoeker van uw bedrijf/organisatie (of bijdrage aan een gezonder voedselaanbod

Je kunt je opgeven of inlichtingen vragen bij hanneke.rombouts@greendish.com of telefonisch via 06-23 93 14 93.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens