Om een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendige toeristische sector is er in 2015 een samenwerking tussen gemeente Veere en de Veerse recreatiesector ontstaan, genaamd Toeristische Impuls.

De recreatiesector wordt hierbij vertegenwoordigd door de Federatie van Ondernemingsverenigingen in de gemeente Veere (FOV), de Vekabo, HISWA-RECRON afdeling Walcheren en de Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Veere.

Budget beschikbaar voor initiatieven voor een toekomstbestendige toeristische sector

In deze samenwerking is afgesproken dat jaarlijks een vast bedrag van de meeropbrengst toeristenbelasting beschikbaar wordt gesteld. Het geld in het budget Toeristische Impuls is bedoeld om het toeristische product in Veere te innoveren en te verduurzamen. Er kunnen financiële bijdragen worden geleverd aan nieuwe projecten, onderzoeken en ontwikkelingen die bijdragen aan een toekomstbestendige toeristische sector.

Heb jij een goed idee?

Heb jij een goed idee om het Veerse toeristische product te verbeteren, dan kun je een bijdrage vragen vanuit het budget Toeristische Impuls. Het verzoek wordt getoetst aan toetsingscriteria en thema’s die door de gemeente en partners van Toeristische Impuls zijn vastgesteld.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Veere Toeristische Impuls.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens