Het bestuur van KHN Zandvoort heeft in een brief aan het college gevraagd of de verruimde terrassen langer in gebruik mogen blijven.

De grotere terrassen mochten gebruikt worden tot 1 oktober 2022 maar KHN gaat hierover graag het gesprek aan met de gemeente. Het bestuur van KHN Zandvoort wil het tijdens dit gesprek over de volgende punten hebben:

  • Inwoners en bezoekers van de gemeente Zandvoort hebben behoefte aan meer ruimte om zich heen, onder andere bij het gebruik maken van onze terrassen.
  • Duidelijke kaders en richtlijnen voor terrassen zijn wenselijk, hoe kunnen we daar gezamenlijk invulling aan geven?
  • Het is een misverstand om er vanuit te gaan dat extra terrasruimte alleen maar ten goede komt aan het succes van de ondernemer. Door invulling te geven aan de wensen en behoeften van de inwoners van de gemeente Zandvoort en meer terrasruimte te creëren zal het woon- en leefgenot toenemen, een doelstelling die altijd actueel is.
  • Terrassen worden met name in de maanden geëxploiteerd die daar het meest geschikt voor zijn, in de koudere nattere maanden is minder behoefte aan extra terrasruimte.

Lees hier de gehele brief.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens