De uitbetaling van de TVL, en de verschillende verbeteringen ervan, liet op zich wachten. KHN heeft de RVO daarom dringend om uitleg verzocht. Die uitleg is vandaag ontvangen.

Lees hier de brief van RVO.

70% op schema

De belangrijkste mededeling over de afrekeningen TVL Q1 en TVL Q4 is dat bijna alle toegezegde vaststellingverzoeken zijn verstuurd en dat inmiddels 70% van de door de RVO terugontvangen vaststellingen Q4 2020 zijn verwerkt en dat de verwerking op schema ligt.

Handmatige beoordeling

Er ligt nog een groot aantal door de RVO terug te ontvangen vaststellingsverzoeken. Deze moeten de ondernemers nog inzenden. In enkele gevallen (bezwaren e.d.) is een handmatige behandeling en beoordeling nodig.

Verhoogde voorschot TVL Q1

Voor het verhoogde voorschot voor de TVL Q1 2021 heeft de RVO toegezegd dat nog deze week de aangepaste verhoogde (voorschot)vaststellingen, voor alle ondernemers die al een voorschot Q1 2021 ontvingen, wordt afgewikkeld. Snel daarna wordt het voorschot ook uitbetaald.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens