Op 21 januari van 14:00 tot 16:00 organiseren we vanuit de onderzoeksgroep “Circularity in Hospitality, De Friese Doorlopers”, een focus groep bijeenkomst waar we gaan kijken naar de mogelijkheden omtrent het upcyclen van koffiedik en sinaasappelschillen. Deze materialen worden vaak gezien als afval, maar kunnen op circulair gebied kansen bieden.

Samen met andere Friese ondernemers, onderzoekers en experts willen we deze kansen in kaart brengen om samen stappen te zetten in het upcyclen van deze materialen. We beginnen de online bijeenkomst met een speech van ondernemer Geesje Duursma, die haar visie zal delen over het upcyclen van koffiedik en sinaasappelschillen, daarna zal Prof. Matthias Olthaar – Green Logistics NHL Stenden uitleg geven over de toepassingen die al bekend zijn, waarna we samen met ondernemers gaan kijken naar de mogelijke toepassingen binnen het bedrijf.

Er zijn nog een aantal plekken over voor deze bijeenkomst, en het zou leuk zijn om jullie hierbij te betrekken. Inschrijven via het invullen van dit formulier, of door een mailtje te sturen aan Erik Peelen (Junior Project Assistant “Circular Hospitality, De Friese Doorlopers”) erik.peelen@student.nhlstenden.com.

Wellicht tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens