Tijdens dit evenement wordt teruggeblikt op de activiteiten van 2022 en wordt vooruit gekeken naar 2023. Het belooft een verbindende bijeenkomst te worden met tientallen vertegenwoordigers van bedrijven(netwerken), bewoners en Velsense organisaties.

Stichting Citymarketing Velsen nodigt jou graag uit voor het Citymarketing event Beleef ijmuiden.nl, ontdek Velsen op woensdag 7 december aanstaande.

Wanneer : Woensdag 7 december 2022
Tijd : 16.00 tot 19.30 uur
Waar : Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen, Groeneweg 71, 1971 NS IJmuiden

Programma

Er is gekozen voor een compact programma met een presentatie van citymarketeer Friso Huizinga, een talkshow met diverse gasten en een netwerkbijeenkomst in de foyer van de schouwburg.

  • 16.00 uur Inloop
  • 16.30 uur Talkshow Beleef IJmuiden.nl, ontdek Velsen met als onderwerpen: Ik koop lokaal, Noordzeevis uit IJmuiden, IJmuiden Rauw aan Zee, Natuur en recreatie, Cultuur en evenementen en IJmuiden maakt het
  • 18.00 uur Netwerkborrel
  • 19.30 uur Einde

Netwerken

Het citymarketingevent is bedoeld voor vertegenwoordigers van organisaties die binding hebben met citymarketing. Omdat zowel bewoners, bedrijven en bezoekers aanwezig zijn, ontstaat een unieke mogelijkheid om te netwerken.

Citymarketing

Benieuwd wat Citymarketing Velsen allemaal doet? Kijk dan op ijmuiden.nl/citymarketing.

Aanmelden

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Graag tot ziens op 7 december in Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens