Op 15 januari organiseerde KHN een inspiratiesessie voor Veluwese horecaondernemers. Zo’n 70 horecaondernemers kwamen bij elkaar bij De Huifkar Partycentrum in Putten.

Martin van de Kolk, voorzitter van KHN afdeling West Veluwe en eigenaar van brasserie M-Joy in Putten, trapte af met een speciaal dankwoord voor uittredend voorzitter Henk van Emous.

Daarna was het aan Milo Berlijn om de aanwezige ondernemers te prikkelen met een vrolijke, inspirerende en humorvolle lezing over gastvrijheid, blijheid en service.

Met herkenbare anekdotes en uit de praktijk gegrepen voorbeelden werd de zaal een spiegel voorgehouden en uitgedaagd om met positieve energie situaties anders aan te vliegen. Om de comfortzone makkelijker te kunnen verlaten had Milo voor iedere aanwezige een mooi hulpmiddel…..een rode clownsneus. Dit leidde tot veel hilariteit waarover tijdens de afsluitende borrel nog volop werd nagepraat.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens