Ben jij ondernemer in een Overijssels familiebedrijf en wil je aan de slag met digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Dan is Family Next een steun in de rug! We vertellen je alles over ons programma tijdens onze webcast op 8 oktober. Houd van 16.00 tot 17.00 uur alvast vrij in je agenda!

Family Next
In Family Next werken de provincie Overijssel, Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Deventer en Ondernemend Twente samen om familiebedrijven verder te helpen. We richten ons op Overijsselse familiebedrijven met minimaal vijf werknemers. Dit doen we onder meer met coaching en financiële ondersteuning.

Webcast 8 oktober 16.00 uur
Op 8 oktober praten we je graag bij tijdens onze webcast. Gedeputeerde Eddy van Hijum vertelt waarom familiebedrijven voor de provincie Overijssel zo belangrijk zijn. Judith van Helvert van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven neemt je mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van familiebedrijven en uiteraard schuift ook een ondernemer van een familiebedrijf aan. Natuurlijk vertellen we je ook wat het programma Family Next voor jou te bieden heeft. Dit mag je als familiebedrijf dus niet missen! Je vindt de link op 8 oktober via www.overijssel.nl/familynext je nu al meer informatie over Family Next? Neem dan gerust contact op met één van de deelnemende organisaties bij jou in de buurt:

MKB Deventer
info@mkbdeventer.nl
tel. 0570-758021

Kennispoort Regio Zwolle
info@kennispoortregiozwolle.nl
tel. 038-2022020

Ondernemend Twente
secretariaat@ikt.nl
tel. 053-4849980

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens