Tijdens de ALV van KHN Bergen Egmond Schoorl op 16 februari zijn o.a. de verruiming van de extra terrassen en de parkeervergunningen aan bod gekomen.

In het verslag dat via de nieuwsbrief is gestuurd lees je er meer over. Mocht je het verslag niet gelezen, zie hier het bericht. Graag lichten we deze twee onderwerpen nog even toe.

Verruiming terrassen

Afgelopen jaar is er goed samengewerkt met de gemeente voor het aanvragen en inrichten van de gedoogterrassen. Het college heeft besloten op dezelfde manier door te gaan als in 2020. KHN heeft hier inmiddels een collectieve aanvraag voor gedaan. De gedoogbeschikking is voor de periode van 2 maart tot en met 25 oktober 2021 aangevraagd voor de extra terrassen en voor een ieder die vorig jaar voor dezelfde periode een beschikking heeft gehad.

Parkeervergunningen

Per 1 maart gaat de gemeente over op digitaal parkeren. Vanaf 1 mei zijn er dan geen fysieke vergunningen meer. De periode van 1 maart tot 1 mei geldt als een overgangsperiode waarin er niet beboet wordt als je nog gebruik maakt van je oude vergunning, maar je ontvangt dan een gele kaart. Daarnaast is er de poetlijst, parkeren op eigen terrein. Deze gaat ervan uit dat 75% van in het verleden aangevraagde vergunningen worden toegekend. Niet alle pensions e.d. hebben parkeren op eigen terrein. Je kunt je melden bij parkeervergunningen voor maatwerk. De prijs blijft gelijk. De factuur die je binnenkort ontvangt, hoeft niet gelijk betaald te worden. Binnenkort ontvang je informatie over digitaal parkeren vanuit de gemeente.

Voor vragen kan contact opgenomen worden met Jules Steenis via 06 14 12 55 86.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens