Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Bergeijk en de adviseur economie hebben een inspirerende en informele tour gemaakt langs diverse horecagelegenheden, georganiseerd door Koninklijke Horeca Nederland afdeling Bergeijk.

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Bergeijk en de adviseur economie hebben een inspirerende en informele tour gemaakt langs diverse horecagelegenheden, georganiseerd door Koninklijke Horeca Nederland afdeling Bergeijk. Tijdens deze tour bezochten ze onder andere Hotel Lytel Blue, Herberg de Negende Zaeligheyt en Buon Gusto, waar ondernemers hun ervaringen en de essentie van hun ondernemerschap deelden. De leden van het college en de adviseur economie kregen uiteraard de gelegenheid om hun vragen te stellen en zich te verdiepen in de lokale horeca. Dit met een zeer prettige interactie tot gevolg. Namens KHN Afdeling Bergeijk bedanken wij het voltallige college van Burgemeester en Wethouders en de adviseur economie voor hun waardevolle deelname en getoonde interesse.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens