Hoe zetten we Zuidoost Friesland op de toeristische kaart?

De afgelopen maanden is er door Toeristisch Netwerk De Friese Wouden hard gewerkt aan een strategisch plan van aanpak voor de regiomarketing van Zuidoost Friesland.

26 gesprekken met ondernemers en stakeholders, ruim 30 brondocumenten en veel denk- en schrijfwerk kostte het om het 47 pagina's tellende document gereed te krijgen.

Het plan van aanpak is opgebouwd uit drie onderdelen:

  • de huidige situatie, een analyse van alles wat er nu is (of was).
  • de toekomst, ontwikkelingen en trends waar de regio rekening mee moet/kan houden.
  • conclusies en aanbevelingen, hoe nu verder?

In deze nieuwsbrief lichten we graag een tipje van de sluier. Wil je het gehele document lezen? Dat kan, stuur een mailtje naar info@tnfw.nl en we sturen het je toe.

Op 10 september komen de bestuurders van de vijf gemeenten samen om de inhoud te bespreken en keuzes te maken voor de toekomst. Wanneer de politiek van Zuidoost Friesland beslist om samen de schouders onder de regiomarketing van Zuidoost Friesland te zetten, dan presenteert Toeristisch Netwerk De Friese Wouden medio oktober de resultaten en kunnen we samen aan de slag! Noteer daarom maandagavond 14 oktober alvast met potlood in uw agenda.

Verder stellen we in deze nieuwsbrief Bianca Grote Beverborg, vervanger van Elizabeth Pilat, aan je voor en delen we informatie omtrent toeristische informatievoorziening.

Heb je vragen of opmerkingen? Schroom niet en neem contact op!

Met hartelijke groet,

Het dagelijkse bestuur van Stichting Toeristisch Netwerk De Friese Wouden,
Johan Brandsma, Sietse Derks, Rob Meppelink, Maaike Ploeg en Gerard Wolters en
Bianca Grote Beverborg & Elizabeth Pilat - Gebiedsregisseurs Zuidoost Friesland

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens