De nieuwe subsidie voor controle CTB over de periode van 26 januari tot en met 25 februari 2022 is nu aan te vragen. Je hebt 2 weken de tijd om een aanvraag in te dienen.

In de periode van 26 januari tot en met 25 februari 2022 heb jij opnieuw te maken gehad met de verplichte controle op het coronatoegangsbewijs (CTB).

Vanuit het Rijk is aan gemeenten extra geld beschikbaar gesteld voor de controle op de naleving van het CTB in 2022. Het college van gemeente Velsen heeft besloten het bedrag opnieuw in de vorm van subsidie beschikbaar te stellen aan ondernemers, cultuurinstellingen en sportverengingen in de gemeente Velsen die verplicht zijn op het controleren op het CTB.

Meer informatie en aanvragen

Ondernemers, instellingen en verenigingen kunnen tot en met donderdag 24 maart aanstaande een aanvraag doen voor een financiële bijdrage op de gemaakte kosten die de naleving van de controle op coronatoegangsbewijzen in 2022 met zich hebben meegebracht.

LET OP! Je hebt 2 weken de tijd om een aanvraag in te dienen. Dit kan via de aanvraag knop op de website.

Kijk voor meer informatie en aanvragen op de website van gemeente Velsen:

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens