In 2022 was het van 1 januari tot en met 25 februari verplicht om een coronatoegangsbewijs (CTB) te tonen om toegang te kunnen krijgen tot bepaalde activiteiten op het gebied van cultuur, evenementen, horeca en sport.

De kosten die je gemaakt hebt voor de controle van het CTB kun je mogelijk (gedeeltelijk) vergoed krijgen tot een maximum van €1.000. Je kunt tot en met 10 april 2022 subsidie aanvragen via het aanvraagformulier op de website: Subsidie voor controle coronatoegangsbewijzen | Gemeente Heemstede

Voorwaarden

Een aanvraag wordt alleen ingediend door een namens de organisatie bevoegd persoon of orgaan. In de aanvraag wordt tenminste aangegeven:

  1. De gevraagde subsidie;
  2. De onderbouwing van de gevraagde subsidie. De berekening levert u samen met de facturen voor de gemaakte kosten (materiaal en externe inhuur).

Alleen kosten die gemaakt zijn van 1 januari 2022 t/m 25 februari 2022 komen in aanmerking voor de subsidie.
Zie hier de overige Voorwaarden Coronatoegangsbewijs (CTB) Subsidie.

Toekenning

Na de beoordeling laten wij aan u weten in hoeverre de aanvraag toegekend wordt en voor welk bedrag. Factoren die voor toekenning van belang zijn:

  • of je de aangevraagde gelden hebt ingezet voor controle op het CTB;
  • of de kosten hiervan passen binnen het kader van de regeling;
  • of de kosten hiervan in voldoende mate onderbouwd en redelijk zijn;
  • of de declaratie overeenstemt met de toekenning? Zo ja, dan ontvang je het bedrag op de opgegeven rekening.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met mevrouw M. Passchier van de afdeling Ruimtelijk Beleid via telefoonnummer 023 522 5612. Je kunt jouw vraag ook per e-mail stellen: m.passchier@heemstede.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens