Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?
Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en leidinggevenden.
Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus weet je:
Programma
De belangrijkste onderdelen van het arbeidsrecht, die je helpen de juiste beslissingen te nemen, komen in deze cursus aan bod. De cursus is toegesneden op de horecapraktijk en wordt regelmatig geactualiseerd. De juristen van Horeca Maatwerk geven praktische tips binnen het juridisch kader. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen met collega-horecaondernemers. Aanvang 9.30 uur, einde 16.00 uur.
Naslagwerk
Je ontvangt na afloop van de cursus per mail een handig naslagwerk.
Wanneer? maandag 2 december 2019
Hoe laat? 10.00 - 16.30 uur
Waar? Postillion Hotel Arnhem, Europaweg 25 in Arnhem
Aanmelden
Aanmelden voor deze cursus kan hier >>>>
Deze cursus wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. De kosten voor deze cursus zijn € 295 per persoon voor KHN-leden en € 350 per persoon voor niet-KHN-leden (inclusief lunch, exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de cursus een factuur van Horeca Maatwerk.