Maandag 25 november komt advocaat mr. Maarten Poerink naar Leiden voor een cursus ‘Haal alles uit jouw huurcontract’. Een mooie gelegenheid om je te laten informeren over alle ins en outs van het huurrecht aan de hand van verhalen uit de praktijk.

Als huurder van een horecapand wil je immers weten waar je aan toe bent. Wat zijn je verplichtingen? Welke verplichtingen heeft de verhuurder en wie betaalt er voor noodzakelijk onderhoud? Hoe werkt het precies met opzeggen van het contract? Je weet het na deze cursus.

Maarten Poerink is samen met Johan Poppe verantwoordelijk voor de succesvolle huurrecht-praktijk binnen Horeca Maatwerk waarbinnen inmiddels voor ruim € 1 miljoen aan huurprijsbesparing is gerealiseerd, om maar éen wapenfeit te noemen. Kortom voldoende inspirerende voorbeelden om de leden een dagdeel te boeien.

Wanneer: maandag 25 november 2019
Tijd: 09:30 - 12:30 uur
Waar: Van der Valk Leiden, Haagse Schouwweg 14, 2332 KG Leiden

Kosten & betaling
Deze cursus wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. De kosten voor deze cursus zijn € 175 per persoon voor KHN-leden en € 225 per persoon voor niet-leden (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de cursus een factuur van Horeca Maatwerk.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens