Als huurder van een horecapand wil je weten waar je aan toe bent. Wat zijn je verplichtingen? Welke verplichtingen heeft de verhuurder en wie betaalt er voor noodzakelijk onderhoud? Hoe werkt het precies met opzeggen? Je weet het na deze cursus.

Wij nemen je mee door alle aspecten van het huren van een horecapand.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers die een pand huren of willen huren.

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus weet je:

  • Wat je verplichtingen zijn en welke verplichtingen jouw verhuurder heeft
  • Wat belangrijke aandachtspunten zijn voor het onderhoud aan het pand
  • Waar je op moet letten bij een beëindiging of overdracht van de huurovereenkomst
  • Hoe je de juiste huurprijs kunt bepalen

Programma
Tijdens deze cursus neemt een Horeca Maatwerk-jurist je langs die onderdelen van het huurrecht die voor jou als horecaondernemer van groot belang zijn.

In deze cursus wordt onder meer aandacht besteed aan:

  • Plichten van de huurder en verhuurder
  • Onderhoud aan het pand
  • Indeplaatsstelling in geval van overdracht
  • De tussentijdse huurprijsaanpassing
  • Beëindiging van de huurovereenkomst

Naslagwerk
Je ontvangt na afloop van de cursus per mail een handig naslagwerk.

Kosten & betaling

Deze cursus wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. De kosten voor deze cursus zijn € 175 per persoon voor KHN-leden en € 225 per persoon voor niet-leden (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de cursus een factuur van Horeca Maatwerk.

Wanneer: maandag 25 november 2019
Tijd: 09:30 - 12:30 uur
Waar: Van der Valk Leiden, Haagse Schouwweg 14, 2332 KG Leiden

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.

Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens