Koninklijke Horeca Nederland organiseert op dinsdag 17 maart een cursus ‘aan de slag met uw marketingplan’ in Arnhem.

Tijdens deze praktische cursus kruip je in de huid van jouw (toekomstige) gasten. Op welke wijze kun je ze verleiden om voor jouw bedrijf te kiezen? Hoe bouwt u naamsbekendheid op en maakt u zich onderscheidend ten opzichte van de concurrent? Hoe kan marketing u ondersteunen in het behalen van uw doelstellingen en bedrijfsresultaten?

Je gaat naar huis met een (beknopt) marketingplan voor je eigen horecabedrijf waarmee je direct aan de slag kan. Tijdens de cursus nemen wij de belangrijkste stappen van het plan met je door. Het programma heeft een interactief en inspirerend karakter. De deelnemers leren van elkaar en kunnen de volgende dag direct aan de gang met het omzetten van plannen naar actie binnen de eigen onderneming.

Trainer en marketing specialist Hester Avis: " Ik hou van horecaconcepten die kloppen, de verhalen erachter én de passie van de ondernemers. Ik help dit vertalen in concrete marketingplannen en -acties, zodat je de exposure krijgt die je verdient én die bij jouw bedrijf past. Met als doel meer gasten én meer fans!"

Kosten & betaling
Deze cursus wordt verzorgd door Horeca Maatwerk. KHN-leden betalen € 265,00 (exclusief btw) per persoon inclusief broodjeslunch. De prijs voor niet-leden is € 315,00 (exclusief btw). Je ontvangt na afloop van de cursus een factuur van Horeca Maatwerk.

Meer informatie & aanmelden
Aanmelden voor deze cursus kan hier >>>>

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens