Regio Zuid-Holland-Noord organiseert diverse trainingen in 2022. Wil jij je verder ontwikkelen? Meld je dan aan voor een van deze trainingen.

Kies jouw training uit onderstaand overzicht. Je krijgt vervolgens meer informatie over de gekozen training en je kunt direct online aanmelden. Het volledige cursusaanbod vind je op de website van regio Zuid-Holland-Noord.

3-daagse opleiding Leermeester

In deze training leert de deelnemer hoe je een leerling begeleid, motiveert, hoe je een duidelijke instructie geeft en hoe je omgaat met verschillende leerlingen. Op dag 1 en 2 wordt de deelnemer klaargestoomd voor het examen dat zal plaatsvinden op dag 3.

De training is bedoeld voor:

  • Bedrijven die een erkend leerbedrijf zijn of willen worden;
  • Leidinggevenden, managers en bedrijfsleiders in de horeca (hier vallen ook catering en instellingskeukens onder);
  • Medewerkers in de horeca die klaar zijn voor meer verantwoordelijkheid.

Klik hier voor meer informatie (inhoud, cursusdata, locatie en kosten) en aanmelden.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

Heb je een leidinggevende functie gekregen? Dat verandert de zaak. Mensen aansturen, een team leiden en met de horeca drukte omgaan. Professioneel leidinggeven in de horeca is een vak apart. Luisteren je medewerkers wel naar je? Zijn ze gemotiveerd en betrokken? Werkt het team zoals jij dat wilt? Weet je hoe je het beste uit je collega’s haalt? Een professionele leidinggevende maakt goed gebruik van zijn mensenkennis en zelfkennis, zodat hij op een heel natuurlijke manier de leiding neemt. Of nóg beter: de leiding krijgt. Ben je al chef, maar wil je ook weten hoe je een goede baas wordt? Dan is deze training geknipt voor jou.

Klik hier voor meer informatie (inhoud, cursusdata, locatie en kosten) en aanmelden.

Cursus Sociale hygiëne

Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Deze cursus wordt in 2 dagdelen aangeboden.

Klik hier voor meer informatie (inhoud, cursusdata, locatie en kosten) en aanmelden.

Bhv-cursus

Na het volgen van de bhv-cursus ben je in staat eerste hulp te verlenen. De cursus is voor KHN-ondernemers en hun medewerkers. Aan het einde van de cursus ben je bekend met:

  • Reanimeren / werken met de AED / brandwonden / breuken en kneuzingen / (snij)wonden / verbandstoffen en verbinden
  • Brandbestrijding / soorten blusmiddelen / diverse blusoefeningen / ontruimingen

Klik hier voor meer informatie (inhoud, cursusdata, locatie en kosten) en aanmelden.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens