De Clique is een Utrechts bedrijf en wil zoveel mogelijk organische restromen, zoals sinaasappelschillen, koffiedik, & snij- en etensresten, gescheiden ophalen en in samenwerking met lokale partners deze grondstoffen opwerken naar nieuwe producten.

Bijvoorbeeld veganistische oesterzwam bitterballen en kroketten van de oesterzwammen die we kweken op het koffiedik, focaccia's en biertjes met sinaasappelaroma uit de sinaasappelschillen, brood gemaakt van onder andere bierbostel, en limonades en thee├źn van kruiden die lokaal gekweekt zijn op hun compost die zij maken van de snij- en etensresten. Door samen te werken met De Clique maken jullie, de horeca, direct een positieve impact, namelijk minder CO2 uitstoot en door het stimuleren van een lokale en circulaire economie.

Zo bouwen zij een hyper lokaal en circulair voedselsysteem waar inmiddels meer dan 100 horecazaken in Utrecht bij zijn aangesloten. Nu willen zij graag hun grondstoffenservice en circulaire producten ook in Hilversum aanbieden. Bekijk de flyer voor meer informatie over hun werkwijze en een infosheet over hun productassortiment.

Interesse

Heb je interesse? Neem dan contact op met regiomanager Simone van Laar (06 22 80 68 92 / s.vanlaar@khn.nl) en zij brengt jou dan in contact met Teun Ketelaars van de Clique.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens