Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert Bas van Deudekom van De Dorpstaveerne, ook wel bekend als Koppiebar in Assendelft met het ruim 50-jarig lidmaatschap van KHN.

Bij de Koppiebar is altijd wel een feestje gaande, want daar houden ze van. KHN is er trots op dat het familiebedrijf al 50 jaar lid is van de grootste brancheorganisatie voor de horeca. Voorzitter KHN Zaanstreek Ruud Keinemans van restaurant De Walvis en Restaurant De Slager feliciteerde Bas van Deudekom en Marjon van der Horst met dit bijzondere jubileum en overhandigde een mooie oorkonde, een flinke bos bloemen en een lekkere fles bubbels.

De huiskamer van Assendelft
Horecabedrijf De Dorpstaveerne is met hun talloze feesten, activiteiten, bruiloften, puzzelritten en gezelligheid dé huiskamer van Assendelft. In coronatijd is het bedrijf compleet verbouwd, kwam er een gloednieuwe keuken, werd de zaal geheel vernieuwd en is het bedrijf klaar gemaakt om verder te kunnen als eetcafé. Ook de oude café-functie met alle activiteiten door het jaar heen zijn behouden. ‘Het hele dorp kent de Koppiebar, wij houden wel van een feestje’, aldus Bas.

Gastvrijheid blijven bieden
In het pand is sinds mensenheugnis een horecabedrijf gevestigd. Annie en Martin van der Horst startten het bedrijf in 1969 en namen het over als Café De Hoop. Toen het op begon te vallen dat Amsterdammer Martin regelmatig de term ‘koppie koppie gebruiken’ bezigde, zijn bijnaam was ‘Koppie’, werd het bedrijf in de volksmond de Koppiebar genoemd. Heel veel feest, nog meer feest en nog een feest, zo staat Koppiebar bekend, met plek voor wel 300 personen binnen. Door het jaar heen gekoppeld aan diverse activiteiten en optredens en niet te vergeten de kermis die begint op de eerste zondag in oktober. De kermis duurt 7 dagen lang met een grote tent op het plein voor het café en elke dag live muziek. Verder zijn bekend de wielerronde en de familiedag. . In de Koppiebar is iedereen welkom, jong en oud, groot en klein.

Inmiddels dient zich de 4e generatie al aan, Lott is de jongste telg in de familie.

Het familiebedrijf wordt hard werkend gerund met elkaar, met Bas en partner Marloes, met zus Marloes, met Marjon van der Horst en vriend Ludo Heynens. Er wordt hard gewerkt, is 5 dagen open. De nieuwe zaal is ideaal voor verschillende bijeenkomsten, jubilea, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Na de grote verbouwing beschikt het bedrijf over een groot terras met 80 zitplaatsen.

In 2019 bestond het bedrijf 50 jaar en werd een prachtig jubileumboek gemaakt. Met Pasen 2024 bestaat Koppiebar 55 jaar en zijn er allerlei festiviteiten en optredens van bekende artiesten georganiseerd. Kijk ook op www.dedorpstaveerne.nl.

Het Noord-Hollands Dagblad schreef er een artikel over op 26 maart.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens