De Escapeboot meert binnenkort af in jouw gemeente! Een (jacht)haven is een populaire plek voor watersportliefhebbers, maar helaas ook voor criminelen. Hoe herken je ondermijnende activiteiten in de haven? Ontdek het op de Escapeboot en herken verdachte situaties.

Locatie: Haven van Delfzijl
Datum:
18 maart 2024

Voor wie?
Booteigenaren, bezoekers, ondernemers en medewerkers van een havengebied. Jullie kunnen signalen tegenkomen die wijzen op criminaliteit, maar hoe herken je die? Bezoek de Escapeboot en help om de haven veilig te houden.

Samen zien we meer!
Maar wat zijn nu precies ondermijnende activiteiten en wat moet je doen bij het herkennen van verdachte signalen? Stap aan boord van de Escapeboot en de adviseurs van Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Nederland beantwoorden al je vragen.

Het spel
Tijdens het spel op de Escapeboot word je uitgedaagd om signalen van ondermijnende criminaliteit te herkennen. Thema's zoals mensenhandel, drugs, witwassen en illegaal verblijf in de haven komen aan bod. Je hebt 30 minuten om foute keuzes te vermijden en uitdagende puzzels op te lossen!

Na afloop kun je vragen stellen aan de aanwezige specialisten.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht via de website www.pvo-noordnederland.nl/agenda

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens