Onderhoud je social media als een prof en vergroot het effect van social media marketing! Wil jij jouw bedrijf digitaal beter op de kaart zetten? De gemeente Emmen biedt een cursus Social Media aan.

In 2019 heeft gemeente Emmen een cursus (online) marketing en social media aangeboden voor ondernemers in de toeristisch-recreatieve sector. Deelnemers waren blij met dit aanbod en hebben er veel aan gehad. Gemeente Emmen biedt dit jaar opnieuw een cursus aan maar nu ook voor organisatoren van evenementen, horecaondernemers en organisaties in de culturele sector.

Inhoud

Na vier cursusavonden weet je hoe je social media effectief kan inzetten voor jou organisatie en daardoor ben je in staat om jouw organisatie nog beter op de kaart te zetten.

  • Je leert op een professionele manier je social media te managen.
  • Je bent in staat om een goed bericht te posten en deze ook te promoten.
  • Je leert hoe je een social media strategie opstelt voor je eigen bedrijf of organisatie.
  • Je weet hoe het algoritme van Facebook en Instagram werkt zodat je begrijpt wat wel en niet werkt op de sociale kanalen.
  • Je kunt je eigen statistieken goed lezen om zo aanpassingen te maken ter bevordering van je doel/bereik.
  • Je kunt je eigen campagne opzetten.

Tijdens de cursus kun je al meten wat de effecten zijn op je bereik.

Wanneer en waar?

De cursus start in april. De exacte invulling aangaande de data en de beoogde locatie is mede afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt in een later stadium bepaald.

Meer informatie en aanmelden

Bekijk voor meer informatie en aanmelden de flyer van gemeente Emmen - Onderhoud je social media als een prof en vergroot het effect van social media marketing!. Doe er je voordeel mee!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens