Gun koffiedrab, sinaasappelschillen en voedselresten een nieuw leven! Nu tijdelijk 10x gratis voor horecagelegenheden in Deventer en Apeldoorn.

Afgelopen week is het bestuur van KHN Deventer benaderd door Remco Wolters van Rouwmaat. Rouwmaat heeft als missie om koffiedrab, sinaasappelschillen en voedselresten uit het restafval te redden. In samenwerking met de Cleantech Regio -die zich onder andere bezighoudt met de verduurzaming van Apeldoorn en Deventer- mag Rouwmaat 40 horecagelegenheden uit Apeldoorn en Deventer tijdelijk 10 gratis ledigingen geven, ter kennismaking van dit duurzame initiatief!

Het is gratis en zonder verdere verplichtingen: als de 10 gratis ledigingen zijn verbruikt, krijg je een seintje. Dan kun je gewoon stoppen – al hopen de Cleantech Regio en Rouwmaat natuurlijk dat alle deelnemers net zo enthousiast zijn als zij en hiermee doorgaan.

Wil jij -als Deventerse ondernemer- op de lijst voor 10 gratis ledigingen?

  • Vul je gegevens in op de website van Rouwmaat Groep Aanmelding pilot Groene Route.
  • Je ontvangt binnen enkele dagen een mail van Seenons. Daarin staan instructies om je aan te melden in hun app, waarmee je kunt aangeven welk afval je wilt laten inzamelen (koffiedrab, sinaasappelschillen of voedingsresten) Meld je aan in hun app en dan wijst alles zich vanzelf.
  • Als je hebt aangegeven welke reststromen je wilt laten inzamelen, komt Rouwmaat je lege inzamel-emmers brengen.
  • Als de emmers (bijna) vol zijn, kun je in de Seenons-app een dag selecteren waarop Rouwmaat het bij je kan ophalen.
  • Rouwmaat komt op de afgesproken dag de volle emmers bij je wisselen voor lege.

Meer weten

Bekijk dan deze flyer of bekijk de filmpjes op de website van Rouwmaat Groep.

Vragen

Mail Rouwmaat op groeneroute@rouwmaat.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens