Het bestuur van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Hardenberg kijkt terug op een goede veiligheidsbijeenkomst.

Het bestuur van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Hardenberg kijkt terug op een goede veiligheidsbijeenkomst, die op woensdagavond, 10 april jl. plaatsvond in De Baron in Dedemsvaart.
De opkomst was boven verwachting. Er moest bij aanvang van de bijeenkomst nog een muur uit de zaal gehaald worden omdat de groep groter was dan verwacht. Er was een mooie mix van Hardenbergse- en Dedemvaartse ondernemers.
Ook de Gemeente Hardenberg, handhaving en politie waren vertegenwoordigd. Burgemeester, Maarten Offinga, liet tijdens het welkomstwoord weten uit te kijken naar de voortzetting van een fijne samenwerking met de horeca, om ervoor te zorgen dat bezoekers en inwoners van de gemeente Hardenberg veilig uit kunnen blijven gaan. Na een presentatie van ondergetekende over de Collectieve Horeca Ontzegging (CHO), hebben de burgemeester, teamchef van de politie en bestuurslid van KHN Hardenberg, René Kleine, het protocol getekend en was er voldoende gelegenheid voor dialoog. Zie voor meer informatie over deze bijeenkomst en de CHO: https://ap.lc/KFFIy


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens