Wouter Staal, Ron Simpson, Ron Blaauw en Thijs Swinkels vormen de line-up 17 november tijdens Noordkade Spreekt. De horeca is hot. We trekken massaal naar de Nederlandse hotels, restaurants en cafés.

Maar hoe blijf je als ondernemer relevant voor horecamedewerkers? Moeten we vandaag de dag ook rekening houden met duurzame keuzes op de menukaart? Zomaar onderwerpen die op 17 november besproken worden.

Inspiratiedagen

Een dagje weg uit de dagelijkse routine en vol inspiratie terugkeren naar huis. Het zou een paar keer per jaar vaste prik moeten zijn voor mensen uit de horecawereld vindt Coen van Zutven, zelf manager van verschillende horecabedrijven en organisator van het event. Met ons eigen personeel plannen we ook een aantal inspiratiedagen per jaar. De ene keer zijn het interessante restaurants, de andere keer plekken waar onze producten vandaan komen. Zo kunnen we met een frisse blik blijven ondernemen. Met Noordkade Spreekt hopen we gasten nieuwe inzichten te bieden waar ze direct mee aan de slag kunnen.

Gevarieerde onderwerpen

Op het podium komen verhalen over duurzaamheid, inclusie, concepting en gastronomie voorbij. En dat allemaal gericht op de horeca. Met dit gevarieerde aanbod aan onderwerpen hoopt het evenement een grote doelgroep aan te spreken. Zowel de barista als de chefkok keert huiswaarts met een bak aan inspiratie.

Meer informatie en kaarten

Kijk voor meer informatie en kaarten op de website van Noordkade Spreekt Ondernemen met vakmanschap.

Bron: Horecamagazine


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens