Heb jij in 2022 te maken gehad met extra kosten door de verplichte controle op coronatoegangsbewijzen (CTB)? Mogelijk kom je dan in aanmerking voor een vergoeding.

Vorig jaar (tot 15 september) kon je een financiële bijdrage aanvragen. Deze vergoeding was bedoeld ter compensatie van de kosten die je moest maken door de verplichte CTB-check. Bijvoorbeeld voor de inzet van extra arbeidskrachten om coronatoegangsbewijzen te controleren en het proces te bevorderen. Deze regeling gold voor horeca, culturele instellingen, sportverenigingen en evenementen.

Aanvragen indienen tot 1 maart

Gemeente Oirschot heeft voor deze subsidie weinig aanvragen ontvangen. Toch merken ze dat de behoefte onder ondernemers en verenigingen groot is. Daarom heeft het college van B&W besloten om de subsidieregeling aan te passen en een nieuwe termijn vast te stellen. Aanvragen kunnen daardoor alsnog worden ingediend tot 1 maart 2023.

Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Oirschot - Subsidie coronatoegangsbewijs (CTB)-check opnieuw aan te vragen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens