De PIMP Theatershow bezorgt jou maar ook je medewerkers een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, blijheid, service en jouw gast. Een show waarin heel beeldende do's en don'ts op de planken worden gebracht.

Licht uit, spot op de hospitality

‘Nee’. ‘U zit niet in mijn wijk’. ‘Mijn collega komt zo bij u’. Wie actief is in de klantenservice houdt als het goed is rekening met de regels die horen bij een plezierige klantbejegening, ook met de dingen die je absoluut nooit moet zeggen.

Er zijn boeken vol geschreven over ‘hostmanship’ of gastvrijheid verlening. Als jouw succes afhankelijk is van de indruk die je maakt op klanten, ligt het voor de hand om deze zelf te lezen of beter nog: aan jouw medewerkers cadeau te doen.

Vrolijke en inspirerende avond

Maar in hoeverre komt de kennis van papier echt aan? Hoe weet je dat jouw medewerkers daar de juiste aspecten uit halen? Je kunt ook iets anders doen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf of organisatie zich blijvend onderscheidt in authentieke klantvriendelijkheid of gastvrijheid. Welkom in het PIMP Theater!

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin heel beeldend de do’s en don'ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips & tricks uit de rijke praktijk van hospitality trainer en vakman Milo Berlijn.

Entertainment en educatie

Entertainment en educatie komen samen in een verrassende theatershow die ons laat nadenken (en laat lachen) over ons gedrag ten opzichte van elkaar. Herkenbaar? Reken maar. Confronterend? Soms meer dan het publiek lief is. Maar deze indringende aanpak is wel de manier om bij jouw medewerkers meer tot stand te brengen dan een leereffect. Je maakt iets los in hun hoofd. Daardoor worden de ‘winners in service’ als attentheid en positieve aandacht geven bij hen geen kunstje, maar onderdeel van hun natuurlijke gedrag. Licht uit, spot aan. Tijd om een mentaliteit te PIMP’en.

Op maandag 17 oktober aanstaande kun je de PIMP theatershow bijwonen in Theater Kumulus in Maastricht.

Actie voor KHN-leden in Zuid-Limburg

De Pimp Theatershow biedt samen met KHN Regio Zuid-Limburg korting op een kaartje van 20%. Bestel snel jouw kaarten via de website van Pimp Theatershow tickets en vermeld de betreffende kortingscode KHN20.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens