De strijd tegen voedselverspilling is in volle gang in Noordoost-Brabant! De Food Waste Challenge 2024 is officieel gelanceerd en we zijn klaar om samen de handen uit de mouwen te steken.

Inspiratie, innovatie en samenwerking staan centraal in deze uitdagende missie. Want hoewel veel ondernemers al hard werken aan het verminderen van voedselverspilling, weten we dat het in de praktijk niet altijd even gemakkelijk is. Maar daar gaan we verandering in brengen!

Samen met RNOB, Samen Tegen Voedselverspilling, het Koning Willem I College en Wastewatchers bundelen we onze krachten. We zijn er om horecabedrijven, eigenaren, chefs en medewerkers te ondersteunen, te inspireren en te begeleiden bij het zetten van serieuze stappen richting een duurzamere toekomst.

Benieuwd naar hoe jij kunt bijdragen aan deze belangrijke missie? Bekijk dan snel het filmpje van de inspirerende bijeenkomst en laten we samen de uitdaging aangaan!

#wastewatchers.eu #samentegenvoedselverspilling #kw1c #koninklijkehorecanederland #ffswanjee #goldentuliphotelcentral #hoteltheden #de_kaserne #noemmekorteput #haarnaamislola #navezbistro #kasteelmaurick #hoteldekruishoeve #hotelvught #lagerhuis.mill #kasteeltongelaar #hotelnuland #le.verre #odille.restaurant #depotterschaijk #evive.aanhetwater #deruwenberg #restaurantderechter

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens