Momenteel heeft VRZL de avond van 16 november 2022 in het vizier. Deze bijeenkomst organiseren zij specifiek voor ondernemers (van winkelier, marktstandplaatshouder, horecaondernemer tot event- of kermisexploitant).

Tijdens de bijeenkomst willen zij niet alleen uitleg geven over hoe de veiligheidsregio en Chemelot optreden tijdens een incident bij Chemelot, maar willen zij ook in groepsverband bespreken wat jij als ondernemer zelf kunt doen bij een chemisch incident. Tijdens de ondernemersbijeenkomst is er vooral de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan, om zo samen behoeftes te identificeren en mogelijke complexe scenario's te bespreken.

Ondernemersbijeenkomst ‘Samen Veilig Rondom Chemelot’
Dirigeer ik mijn klanten naar buiten? Of houd ik hen juist binnen, wanneer de sirene gaat? Dit soort overwegingen komt aan bod tijdens een ondernemersbijeenkomst van Veiligheidsregio Zuid-Limburg en Chemelot, samen met de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein. Niet alleen welke protocollen gelden er en wat doen hulpverleners, maar óók wat kun jij als ondernemer doen? Met elkaar gaan we in gesprek aan de hand van situatieschetsen om juist te kunnen handelen.

Interesse? Laat het ons weten!

www.vrzl.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens