Binnenkort komt er een nieuwe verwenbon Schouwen-Duiveland zonder de december-uitstraling. Jij kunt acceptatiepunt worden van deze nieuwe bon!

Beste Ondernemers van Schouwen-Duiveland,

De meeste mensen kennen de “Decemberverwenbon Schouwen-Duiveland”, voor de mensen die onbekend zijn hiermee; dit is een bon die bedrijven kunnen aanschaffen als geschenk voor medewerkers of relaties. Deze werkt op dezelfde manier als de VVV-bon, maar deze bon is in dit geval alleen uit te geven op Schouwen-Duiveland bij deelnemende bedrijven/winkels.

De gemeente heeft ons gevraagd of wij een nieuwe bon kunnen verzorgen zonder de december-uitstraling. Voor deze nieuwe bon willen we ook alle ondernemers van Schouwen-Duiveland een kans geven om acceptatiepunt te worden van deze nieuwe bon. Deze bonnen zullen vanaf november 2021 uitgegeven worden.

Wat kost het?

Als acceptatiepunt zijn er geen opstartkosten. Als de bonnen bij ons worden ingeleverd dan zijn de kosten wel 10% van het totale ingeleverde bonnenbedrag.

Als je acceptatiepunt wilt worden met je bedrijf/winkel? Mail dan uiterlijk voor 15 juli 2021 naar decemberverwenbon@outlook.com.

Met vriendelijke groet,

Inge Kik en Isabel van der Krieke

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens