Uitgaan is voor mensen een uitlaatklep. Het is gezellig en ontspannend. Mits dit veilig gebeurt. De horecagelegenheden werken samen met politie en gemeente Raalte om dit zo veilig mogelijk te houden. Deze samenwerking is bekrachtigd met een convenant Veilig Uitgaan.

Tijdens de ondernemersbijeenkomst met de gemeente Raalte afgelopen dinsdag, werd, door het zetten van een handtekening door de partners aan het Convenant Veilig Uitgaan Gemeente Raalte, afgesproken dat we als horeca, politie en gemeente Raalte samenwerken om het uitgaan in de gemeente Raalte veilig, gezellig en gezond te houden.

Convenant Veilig Uitgaan

Graag nodigen wij jou uit om ook deel te nemen aan het convenant door het deelnameformulier te tekenen. Het formulier kun je vervolgens mailen aan KHN Salland, t.a.v. salland@khn.nl Als jouw vertegenwoordiger zorgen wij er op onze beurt voor dat dit formulier ook bij de gemeente terechtkomt.

Meer informatie

Voor het convenant en meer informatie hierover verwijzen wij je graag naar de website van de gemeente Raalte 'Horeca, politie en gemeente Raalte ondertekenen convenant Veilig Uitgaan'.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens