Op 3 mei werd op het stadhuis het startschot gegeven voor de verdere invulling aan Countdown033 met cultuur en horeca. Door corona bleef het project dit jaar beperkt tot een livestream en een mooie projectie op de Lievevrouwkerktoren.

oor 2022/2023 wil KHN Amersfoort e.o. de mogelijkheden verkennen om stadsbreed een mooi evenement neer te zetten waarbij ontmoeting, verbinding en feest samenkomen in een avondvullende programmering en aftelmoment naar het nieuwe jaar.

Bij het overleg schuift ook ATM aan, zij hebben vorig jaar Alternieuw en Boemklatsers geïntroduceerd (een vuurwerkvrij alternatief voor het feestelijk vieren van de jaarwisseling). Gekeken wordt of hun concept geïmplementeerd kan worden in de programmering van oud en nieuw (zie ook www.alternieuw.nl).

Denk mee en lever jouw input aan

Samen met onze leden willen wij de mogelijkheden verkennen om tot een mooi programma te komen. Daarom bij deze een open uitnodiging om mee te denken en input te leveren.

Dit kan bij Jasper Moerdijk -secretaris van KHN Amersfoort e.o.- via jasper.moerdijk@outlook.com of bel 06 53 83 67 15. Hij kan ook aangeven wanneer de volgende vergadering is gepland.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens