De gemeenteraad nodigt je uit om mee te denken over wat voor type burgemeester past bij onze gemeente. Hieronder het verzoek van de gemeenteraad.

Namens de gemeenteraad van Moerdijk willen wij je vragen een korte vragenlijst in te vullen over de nieuwe burgemeester van de gemeente Moerdijk. Wat voor burgemeester past bij Moerdijk? Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening als ondernemer.

Profielschets nieuwe burgemeester
De huidige burgemeester, Jac Klijs, stopt per 1 juni 2021. Daarom gaan we op zoek naar een nieuwe burgemeester. Het vinden van een geschikte kandidaat begint met het maken van een profielschets. Daarin staat welke eigenschappen en kwaliteiten wij belangrijk vinden voor de nieuwe burgemeester. Wil je hierover meedenken?

Vragenlijst
Wij hopen dat je vijf minuten de tijd neemt om de vragenlijst te beantwoorden. Mocht je de vragenlijst niet online kunnen invullen, dan kun je ook telefonisch deelnemen. Bel daarvoor met onderzoeks- en adviesbureau Moventem via 0575 76 02 27. Als je dat wilt, laten wij je over enkele weken weten wat de resultaten zijn van het onderzoek.

Je kunt de vragenlijst invullen tot en met 29 november aanstaande. Jouw antwoorden worden strikt vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt door onderzoeks- & adviesbureau Moventem uit Zutphen.

Jouw mening is belangrijk
Jouw mening is zeer waardevol. Wij hopen daarom van harte op jouw bijdrage. Bij voorbaat dank voor jouw betrokkenheid!

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, dan kun je telefonisch contact opnemen met het onderzoeksbureau via 0575 76 02 27.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens