Namens het Recreatieschap brengen we graag onderstaande uitnodiging bij jullie onder de aandacht. Wil je hierover meedenken op woensdagochtend 4 oktober in Dwingeloo? Meld je dan aan!

De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in de aanleg en actualisering van recreatieve knooppuntnetwerken en routes. Begin 2024 is ook het wandelnetwerk helemaal gereed. Nu gaan we graag samen met het recreatief werkveld de uitdaging aan om deze netwerken en routes ten volle te benutten. Voor bewoners, bezoekers, bedrijven en de bestemmingen Drenthe en Ooststellingwerf.

Daarom maken we als Recreatieschap een visie op routegebonden recreatie. Wil je hierover meedenken en heb je ideeën? Dan ben je van harte welkom op de bijeenkomst over de visie op woensdagochtend 4 oktober in Dwingeloo.

Het programma is als volgt:
09.00 uur Inloop en ontvangst met koffie en thee
09.30 uur Welkom door Pascal Schrik, lid Algemeen Bestuur van Recreatieschap Drenthe
09.35 uur Toelichting programma door dagvoorzitter Marlous Rosegaar
09.45 uur Wat zijn de trends, ontwikkelingen en kaders? Toelichting door Dick Dijkstra, Albert Broekman en Ingeborg de Groot (Recreatieschap Drenthe)
10.15 uur Uiteen in drie groepen voor dialoog over de visie & uitvoering, met o.a. een interactieve knooppuntenwandeling
12.10 uur Plenaire afsluiting
12.30 uur Einde bijeenkomst

Locatie: Planedome - Huis van Drenthe, Drift 11E Dwingeloo (voorzijde voormalige Planetron)

Aanmelden

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar info@recreatieschap.nl of telefonisch via T. 0521-593210. Heb je je al aangemeld bij de vooraankondiging? Dan sta je
op de lijst.