Een jaarlijks stadsfeest aan de IJssel is een van de ambities uit het Coalitieakkoord 2022 - 2026 van de gemeente Capelle aan den IJssel.

Aan deze oude wens willen we met nieuwe energie werken: een feest voor alle Capellenaren (arm en rijk, jong en oud), in de opstart wellicht voornamelijk publiek gefinancierd, maar uiteindelijk op basis van een kostendekkend businessmodel.

Wij nodigen je uit om mee te praten over wat je belangrijk vindt aan een stadsfeest tijdens twee miniconferenties onder leiding van adviesbureau BMC. Voor wie moet het worden georganiseerd? Welk concept en programma passen het beste? Welke partners willen hieraan meewerken, en hoe wordt een en ander het beste georganiseerd?

Op donderdag 14 maart aanstaande gaan we van start met een verkennende miniconferentie waarin we jou ideeën en tips willen ophalen. De deuren van het Van Cappellenhuis gaan om 18.30 uur open en om 19.00 start het programma. De avond is om ongeveer 21.30 uur afgelopen.

De resultaten van deze sessie worden op donderdag 4 april (ook weer van 18.30 uur - 21.30 uur) teruggekoppeld en besproken.

Laat ons uiterlijk maandag 11 maart weten of je aanwezig kunt zijn. Je kan je aanmelden via dit aanmeldformulier. We vragen je om maximaal met twee personen per organisatie deel te nemen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens