Het kan voor velen van jullie praktisch zijn om een laadpaal voor elektrische auto’s ‘voor de deur’ te krijgen. De gemeente en Vattenfall inventariseren op dit moment waar deze nieuwe palen zouden moeten komen.

Vul a.u.b. onderstaande lijst in, zodat je kunt zien waar de palen nu gepland staan en of er wellicht ruimte kan zijn bij jullie!

Elektrisch rijden wordt steeds makkelijker

Het aantal elektrische auto’s in onze gemeente groeit. Daarom breidt de gemeente Sittard-Geleen samen met energieleverancier Vattenfall de komende tijd het aantal openbare laadpalen in de gemeente uit.

Rijd je al elektrisch of wil je meedenken over de locaties van de nieuwe laadpalen? Dat kan via www.metsittardgeleen.nl/laadpalen. Je ziet hier welke locaties Vattenfall nu voorstelt en aangeven of je het met die locaties eens bent. Jouw stem is belangrijk, dus meld je snel aan en doe mee. Reageren kan tot en met 4 mei 2022.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens