Om in kaart te brengen hoe het Amstelveense MKB er nu voor staat, of ondernemers het gaan redden zonder overheidssteun en welke steunmaatregelen nog nodig zijn, organiseert de Denktank van de Amstelveense ondernemersorganisaties OA, VAD en KHN een grote online enquête.

Het is belangrijk dat zoveel mogelijk Amstelveense ondernemers de enquête invullen. Dit kost 5 minuten. Hoe meer ondernemers reageren, hoe meer wij voor hen bij de politiek kunnen bereiken. Wij vinden het belangrijk dat de coronasteun van de Gemeente zoveel mogelijk aansluit bij hun behoeften.

Lokaal Economisch Herstelplan

Samen met het Team Economische Zaken van de Gemeente Amstelveen heeft de Denktank Lokale Steun Bedrijfsleven het afgelopen jaar hard gewerkt aan het opstellen van een lokaal Economisch Herstelplan. Dit plan voorziet onder meer in MKB-noodleningen, een Anderhalve Meter Maatregelen Subsidie voor extra gemaakte kosten om je bedrijf aan te passen aan de coronamaatregelen en een Stimuleringsfonds van € 750.000 voor ondersteuning van initiatieven van lokale ondernemers. Deze regelingen worden gefinancierd uit het speciale Corona Noodfonds van de Gemeente Amstelveen.

De Denktank zal de uitkomsten van de enquête delen met de Amstelveense Gemeenteraad en het college van Burgemeester en Wethouders en meenemen in ons periodieke overleg met de Gemeente over de coronasteun.

Over de Denktank Lokale Steun Bedrijfsleven

De Ondernemersvereniging Amstelveen (OA), Vereniging Amstelveense Detailhandelsorganisaties (VAD) en Koninklijke Horeca Nederland afd. Amstelland (KHN) maken zich via hun gezamenlijke Denktank al een jaar hard voor financiële ondersteuning van Amstelveense MKB ondernemers die zijn getroffen door de coronacrisis. De Denktank bestaat op dit moment uit de volgende leden: Darshan Sloot (directeur OA), Daan Kroone (DAY Foodbar/voorzitter KHN Amstelland), Gonnie van Rietschoten (Van Rietschoten Tweewielers/bestuurslid VAD), Jeroen Franken (Blue Fish Social Media/vice voorzitter OA), Jeroen Wendelgelst (Advocaat voor Beleggers en Ondernemers), Carrol Buenting (BuentingSport), Arie Bast (CFO Volvo Bangarage), Miriam Geerlings (Regiomanager KHN).

Link naar enquête

https://nl.surveymonkey.com/r/NZQP8PB

QR code enquête

Alvast bedankt voor jouw hulp en input.

Met vriendelijke groeten,
Denktank Lokale Steun Bedrijfsleven


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens