Wij sturen jullie hierbij het beleidsplan en de begroting voor het jaar 2022 ter instemming.

Bijgaand tref je de begroting, het beleidsplan 2022 en de nieuwe afdelingsstatuten aan. Deze staan op Mijn KHN, deze is uitsluitend voor KHN-leden. Inloggen op Mijn KHN kun je met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen. Heb je vragen over de begroting, het beleidsplan of de vernieuwde afdelingsstatuten, laat ons dat dan voor 1 maart weten.

Noteer alvast in de agenda

Op 16 mei a.s. organiseren wij een ledenborrel en zouden het leuk vinden je weer te zien, te spreken en te proosten! Mocht je vragen hebben over de plannen van 2022 dan is hier die dag gelegenheid voor.

Ben jij bestuurder voor KHN Drechtsteden?

Wij zijn nog op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden uit Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Hendrik Ido Ambacht. Wil jij graag het verschil maken voor onze branche? En met elkaar zorgen voor het beste lokale ondernemersklimaat? Wordt dan bestuurder van KHN Drechtsteden

Met ruim 140 leden in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht ben je als bestuurder contactpersoon voor gemeentelijke zaken. Bijvoorbeeld voor het input leveren op belangrijke lokale zaken zoals de APV, horecabeleid, paracommercie, het terrassenbeleid, centrum visies en leges.

Daarnaast ben je samen met je collega-bestuurders en regiomanager van KHN de ogen en oren van alle leden richting ons regiobestuur. Natuurlijk is er ook ruimte voor sociale evenementen en het netwerken met je collega-ondernemers. Het bestuur organiseert jaarlijks bijeenkomsten, borrels, of trainingen.

Ben jij een echte bestuurder of wil je juist je eerste stap zetten in het besturen en wil je meer weten over het KHN Drechtsteden Neem dan contact op met de voorzitter Frank Mol frank@bistrotwee33.nl of regiomanager Marlies Cirkel m.cirkel@khn.nl.

Wij hopen jullie in mei bij onze ledenactiviteit te ontmoeten en wensen jullie heel veel succes voor de aankomende periode!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens