Het bestuur van KHN Schiedam had het liefst een fysieke ontmoeting georganiseerd om samen bij te praten, maar vanwege de bizarre periode is dit niet mogelijk.

Fysiek uitgenodigd worden voor onze algemene ledenvergadering (ALV) zit er niet in, helaas.

En dus zenden wij hierbij het beleidsplan en de begroting voor het jaar 2022 ter instemming aan jullie toe. Het mag duidelijk zijn dat we inzetten op een herstelplan voor de komende jaren!

Begroting en beleidsplan

Bekijk hier de begroting 2022 en beleidsplan 2022. Je dient ingelogd te zijn om deze in te kunnen zien. Als wij binnen 1 week geen reactie hebben ontvangen, gaan wij ervan uit dat wij de plannen voor het jaar 2022 kunnen gaan uitvoeren.

Het bestuur hoopt zo snel mogelijk weer een fysieke bijeenkomst te kunnen beleggen en iedereen te zien, te spreken en te proosten! Als dan zullen we jullie bijpraten en is er gelegenheid voor bijsturing van de plannen.

Reageren kun je door een mail te sturen naar schiedam@khn.nl.

Wij hopen jou aankomend jaar bij onze ledenactiviteit te ontmoeten en wensen iedereen heel veel sterkte de komende periode en bovenal: een heel mooi, succesvol en gezond 2022!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens