Van kok tot en directeur is welkom, want Dromen mag bij On Stage. Op de scholen zijn de voorbereidingen al begonnen met onder andere studiemiddagen voor docenten. Inmiddels hebben 120 professionals zich al aangemeld voor Dijk en Waard On Stage!

Dijk en Waard On Stage heeft het bestuur van KHN Dijk en Waard gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Ook hotel Babylon, restaurant De Burg, en Wonder’s Heerhugowaard zullen er als beroepsbeoefenaar zijn.

Op 9 maart 2023 is de 4e editie van Dijk en Waard het Beroepenfeest On Stage: een Positief (beroeps) Podium waar beroepsbeoefenaren praten met leerlingen van de VMBO scholen over hun beroep en werkdag. Schooluitval op het MBO heeft vaak als oorzaak dat jongeren een verkeerde keuze hebben gemaakt. Met dit initiatief draagt het bedrijfsleven uit Dijk en Waard en omstreken bij aan een beter beroepsbeeld voor alle 3e jaars VMBO leerlingen van het Huygens College, Trinitas College Johannes Bosco, Jan Arentsz Langedijk en Vonk Heerhugowaard. Men hoeft geen erkend Leerbedrijf te zijn om mee te doen. Het enige wat nodig is, is enthousiasme en kennis over een beroep te delen met de leerlingen en hen eenmalig op tegenbezoek ontvangen.

We zoeken nog enthousiaste professionals uit het bedrijfsleven die de VMBO-ers een kans willen geven op een goede oriëntatie van arbeidsmarkt. Via de website Dijk en Waard On Stage kan u zich aanmelden.

Bekijk hier de flyer voor meer informatie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens