Op 14 maart ging KHN-directeur Dirk Beljaarts op bezoek in de provincie Zeeland. Samen met regiomanager Peter Arkenbout en regiovoorzitter Frank de Reu bezocht hij verschillende horecaondernemers in de provincie.

De dag begon in hotel Noordzee in Cadzand. Daar maakte Dirk kennis met eigenaar Peter Faas, die ook voorzitter is van de ondernemersvereniging Cadzand.

Dirk Zeeland

Vervolgens ging het gezelschap naar Strandpaviljoen Dok 14 (Strandpaviljoen van het jaar 2019) om te spreken met eigenaar Bert Jos Ooijen en met Freek de Feijter van paviljoen Ruig. Ze spraken onder andere over strandbeleid en problemen en kansen aan de kust.

In de middag werd er geluncht in het Brouwerslokaal in Groede, waar eigenaar Marc Menue over zijn bedrijf vertelde. Na de lunch was het tijd om een kort bezoek te brengen aan verschillende bedrijven en ondernemers. Zoals Joost D’Hondt van restaurant Zusje, Frans Lievens van Scheldetheater – Schouwburg Middelburg en de Mythe in Goes en Wessel Leunis van café de Groote Slock in Terneuzen. Maar ze bezochten ook Café de Graanbeurs van Martijn de Groot, Grieks restaurant Apostolis en Trudy van Tol van Spareribery Tollebol, het kleinste zaakje van Zeeland.

De dag werd afgesloten met een borrel en diner bij Brasserie Katoen in Goes. Daar ging Dirk in gesprek met nog meer KHN-leden. Onderwerpen die in de gesprekken aan de orde kwamen waren onder andere toekomstverwachtingen van de horeca, de toenemende regeldruk, de Zeeuwse toeristische markt, te lange planologische procedures en eerlijk speelveld. Het was een interessante en inspirerende dag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens