Ben jij ondernemer in de horecabranche en lid van Koninklijke Horeca Nederland? Meld je dan nú aan als acceptant van de Dit is PAS Arnhem cadeaukaart en profiteer tot eind 2021 van gratis deelname.

KHN heeft in samenwerking met de cadeaukaart Dit is PAS Arnhem een leuke actie, die horecaondernemers een steuntje in de rug geeft. Ondernemers die zich aanmelden als acceptant van deze unieke cadeaukaart betalen tot eind 2021 geen deelnemerskosten. Mooi meegenomen, nu deze cadeaukaart steeds populairder wordt. De cadeaukaart is bij meer dan 75 Arnhemse ondernemers in retail, horeca en cultuur te besteden en heeft een jaaromzet van bijna € 300.000,00.

Cadeaukaart 100% besteed aan ondernemers

Er geldt geen provisie afdracht; acceptanten betalen enkel de ICT- en verwerkingskosten van € 15 per maand. De acceptantenovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal één jaar.

Als deelnemer word je door Platform Binnenstad Arnhem gefaciliteerd om de cadeaukaart als betaalmiddel te accepteren. Ook zet het Platform via publiciteitscampagnes in op het zoveel mogelijk verkopen van de Arnhemse cadeaukaart, onder meer aan bedrijven en organisaties die de cadeaukaart als eindejaarsgeschenk geven aan medewerkers en vrijwilligers. Ook wordt de cadeaukaart door de gemeente als Mantelzorgcompliment gegeven aan Arnhemse mantelzorgers.

Doe je mee?

Heb je belangstelling om acceptant te worden van de Dit is PAS Arnhem cadeaukaart? Meld je dan bij ons aan. Ook als je enkel afhaalmogelijkheden biedt, kun je deze cadeaukaart als betaalmiddel accepteren.

Voor aanmelding of meer informatie, stuur een e-mail sturen naar info@ditispasarnhem.nl of bel met Sami Kors via 06 22 76 49 40. Kijk ook op www.ditispasarnhem.nl voor meer informatie en acceptanten.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens