Het belang van goed werkgeverschap wordt in deze tijd van personeelskrapte weer eens extra duidelijk. Investeren in je medewerkers is cruciaal voor de toekomst van onze branche. En dat draait niet alleen om het betalen van een eerlijk salaris, maar ook om het bieden van ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Bijvoorbeeld door het aanbieden van e-learnings.
Als lid van KHN kun je via de KHN Academy exclusief en op een leuke en goedkope manier jouw medewerkers trainen en verder laten groeien in hun vak. En hebben ze de e-learning volledig afgerond? Dan kunnen ze een Bewijs van Deelname aanvragen. De e-learnings zijn een effectief middel om in te zetten bij het inwerken van nieuwe medewerkers of het verder door te ontwikkelen van medewerkers. Samen met SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) serveren we 5 interactieve e-learnings rondom dranken in de horeca:
Een goede kop koffie serveren én daar iets over kunnen vertellen is erg waardevol voor de gast. Binnen deze e-learning ontwikkel je je kennis en vaardigheden over koffie in de horeca, de koffieproductie en koffie & espresso zetten. Daarnaast bevat de e-learning instructiefilms over het opschuimen van melk en het maken van cappuccino. Bij een extra verdieping komen koffieproductie en koffiebereiding uitgebreid aan bod.
Thee biedt heel veel kansen en is meer dan een zakje in heet water. Met deze e-learning leer je over thee in de horeca en de productie van thee. En waar komt thee eigenlijk vandaan en hoe werkt de productie van thee in theelanden precies? Dit alles leer je in de verdieping van deze e-learning.
Het perfect getapte biertje en het geven van het juiste advies over verschillende biertypen. Kunnen jouw medewerkers dat? Weten ze hoe bier geproduceerd wordt en hoe ze de gast het beste adviseren? In de e-learning over bier leer je alles over bier in de horeca, biertypen, de productie van bier en vind je instructiefilms over het tappen van bier en het uitschenken van bierflesjes. Wil je nog verder de diepte in? Dat kan! De verschillende bierlanden en bierbereidingen komen ook aan bod.
Cocktails zijn hot! Zeker in de zomermaanden is hier meer vraag naar. Speciaal daarvoor is een e-learning gemaakt waarin je alles leert over cocktails in de horeca en de bereiding daarvan. Bij het thema gedistilleerd leer je over gedistilleerde dranken, binnenlands en buitenlands gedistilleerd en de productie van deze dranken.
Gasten weten tegenwoordig veel over wijn. Of ze hebben een app waarmee een hele kaart wordt gescand inclusief bijbehorende wijnsmaken. Enige kennis van de wijnen, smaken en herkomst is daardoor van groter belang geworden om de gast goed te kunnen adviseren en onderscheidend te zijn. De e-learning over wijn bevat de basis over wijn in de horeca, wijnbouwgebieden en de productie van wijn. Daarnaast zijn er enkele instructiefilms over het openen van een wijnfles en het uitschenken daarvan. De verdieping omvat de wijnbouw, wijnbouwlanden en wijn-spijscombinaties.
Wil je direct aan de slag gaan? Dit doe je in drie simpele stappen: