Het belang van goed werkgeverschap wordt in deze tijd van personeelskrapte weer eens extra duidelijk. Investeren in je medewerkers is cruciaal voor de toekomst van onze branche. En dat draait niet alleen om het betalen van een eerlijk salaris, maar ook om het bieden van ruimte voor ontwikkeling en zelfontplooiing. Bijvoorbeeld door het aanbieden van e-learnings.

Als lid van KHN kun je via de KHN Academie exclusief en op een leuke en goedkope manier jouw medewerkers trainen en verder laten groeien in hun vak. En hebben ze de e-learning volledig afgerond? Dan kunnen ze een Bewijs van Deelname aanvragen. De e-learnings zijn een effectief middel om in te zetten bij het inwerken van nieuwe medewerkers of het verder door te ontwikkelen van medewerkers. Samen met SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) serveren we 3 interactieve e-learnings rondom fastservice:

Medewerker Fastservice

Als medewerker in de fastservice heb te maken met een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkel je kennis en vaardigheden op het gebied van hygiëne, goederenontvangst, gastvrijheid, drankenkennis en de bereiding van dranken door middel van deze interactieve e-learning! Niet alleen deze onderwerpen komen aan bod, ook warenkennis en bereidingstechnieken worden uitgebreid besproken en geven jou nieuwe inzichten.

1e medewerker Fastservice

De 1e medewerker fastservice kent een uitgebreider takenpakket ten opzichte van de medewerker fastservice. Vaardigheden en kennis op het gebied van hygiëne, goederenontvangst, gastvrijheid, drankenkennis warenkennis en bereidingstechnieken zijn belangrijk en komen ook in deze e-learning uitgebreid aan bod. Naast deze onderwerpen zijn ook de leidinggevende taken als coachen en begeleiden heel belangrijk binnen deze functie. In deze e-learning zoomen we daar dieper op in. Ben jij de nieuwe 1e medewerker fastservice?

Manager/Bedrijfsleider Fastservice

Met het doorlopen van deze e-learning ontwikkel je kennis en vaardigheden over het werken in de fastservice, het samenstellen en bereiden van gerechten, warenkennis en drankenkennis. Het thema ‘Werken als manager/bedrijfsleider’ bevat alle verdieping die je als manager/bedrijfsleider nodig hebt, met onderwerpen als bedrijfsontwikkeling en sales, voorraadbeheer, begroten en bewaken van financiën, personeelsbeleid en arbeidsrecht.

Smaakt dat naar meer?

Willen jij en je team direct aan de slag? Dit doe je in drie simpele stappen:

  1. Bestel de licentie(s) via khn.nl/elearning voor jezelf of jouw medewerker(s)
  2. Deel de licentie(s) met jouw medeweker(s) zodat zij deze kunnen activeren binnen de KHN Academie
  3. De medewerkers kunnen direct aan de slag en vragen na afronding van de e-learning een Bewijs van Deelname aan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens